Росіяни відчувають, що з Кримським мостом щось має статися, - Гуменюк

Росіяни відчувають, що з Кримським мостом щось має статися, - Гуменюк

Росіяни відчувають, що Кримський міст у небезпеці і з ним щось має статися. Про це заявила начальниця Об’єднаного пресцентру Сил оборони Півдня України Наталія Гуменюк в ефірі національного телемарафону "Єдині новини" на каналі "Ми-Україна".

"Напруження навколо того самого зайвого мосту, воно також сприяє перериванню ланцюга логістики. Досить регулярному і досить потужному в сенсі неможливості забезпечити безпосередньо безперервне сполучення. Вони постійно перекривають, оголошуючи навчання, оголошуючи додаткову небезпеку. Вони відчувають, що щось має статися. Але в них дуже багато марення і побоювання зайвого", - зазначила Гуменюк.

За її словами, росіяни так ретельно вилаштовували захисні конструкції Кримського мосту, що тепер їм треба якось виправдати цей процес.

"Якщо проаналізувати їхні інформаційні повідомлення протягом всього повномасштабного вторгнення, які стосуються атаки морських дронів, вони дуже часто використовували нагнітання напередодні того, щоб подати якісь свої перемоги", - заявила Наталія Гуменюк.

Як повідомляли "Ми-Україна", у росії заявили про чергову нічну атаку на Кримський міст, яку нібито здійснили українські морські дрони. Начальниця Об’єднаного пресцентру Сил оборони Півдня України Наталія Гуменюк заявила, що окупантам примарилося атака.

Головне