Росіяни від ранку гатять по Херсону: є влучання у дитсадок та "швидку", загинула одна людина

Росіяни від ранку гатять по Херсону: є влучання у дитсадок та

Російське окупаційне військо від самого ранку вівторка, 20 червня, обстрілює Херсон. Ворожі снаряди вже встигли поцілити у низку навчальних закладів міста, карету швидкої допомоги та вбити людину.

Більше про актуальну ситуацію в Херсоні розповів в ефірі "Ми-Україна" речник Херсонської ОВА Олександр Толоконніков.

"З самого ранку ворог активно обстрілює Херсон, вже відомо про влучання в дитячий садок, лікарню, школу, де був гуманітарний штаб. Там, на щастя, без постраждалих. Також попала під обстріл "швидка допомога", яка якраз рухалась на допомогу людям. Працівники не постраждали, але є жертви. В районі залізничної колії загинув чоловік 27 років", - зазначив він.

Протягом минулої доби по області росіяни вдарили 57 разів. Окупанти гатили по регіону з мінометів, танків та артилерії, також запускали дрони-камікадзе. По самому Херсону ворог випустив 28 снарядів, внаслідок обстрілів пошкоджені житлові квартали, адміністративні будівлі, АЗС та комунальні підприємства.Нараз відомо про п'ятьох поранених мирних жителів.

Як відомо, протягом сьогоднішньої ночі тривогу оголошували в більшості областей України. Три влучання по обʼєкту критичної інфраструктури зафіксовано у Львові. Обійшлось без жертв.

Про роботу протиповітряної оборони повідомляли також у Києві і Київській області. Це була лише друга атака іранськими дронами по Києву з початку місяця. Це також перша атака за останні 18 днів.

Як писав "Ми-Україна" раніше,

на Київщині чоловік ґвалтував та знущався з жертви дві доби. Зокрема, він порізав їй горло та вдарив ножем у живіт. Наразі йому повідомили про підозру.

Головне