Росіяни вдарили по Оріхову під час розбору завалів: постраждала техніка поліції

Росіяни вдарили по Оріхову під час розбору завалів: постраждала техніка поліції

Російські окупанти під час проведення рятувальної операції в Оріхові, який вони обстріляли раніше, завдали черговий удар. Про це повідомили у Міністерстві внутрішніх справ.

За даними відомства, постраждалих в результаті нового удару немає.

"9 липня, армія країни-окупанта прямим влучанням знищила оріхівську школу - в епіцентрі вибуху опинилися місцеві жителі, які отримували там гуманітарну допомогу.  Внаслідок терористичного удару загинуло 7 мирних громадян, ще 13 отримали поранення. 

Під час проведення рятувальної операції окупанти здійснили ще один авіаудар. Постраждалих внаслідок цього цинічного влучання немає, вибуховою хвилею пошкоджено автомобіль поліції", - йдеться у повідомленні.

В МВС наголосили, що співробітники правоохоронних органів задокументували наслідки ворожих влучань відповідно до ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Росіяни знову вдарили по Оріхову

Нагадаємо, у понеділок ввечері, 10 липня, рятувальники завершили пошукові роботи на місці авіаудару рф в Оріхові. Удар по прифронтовому місту було здійснено керованою авіабомбою. У той час там була видача гуманітарної допомоги у житловому кварталі.

Як повідомляли "Ми-Україна", у ніч на 11 липня Україна пережила чергову атаку дронами. В цілому по українській території ворог запустив 28 ударних безпілотників іранського виробництва, 26 з них було ліквідовано силами та засобами протиповітряної оборони. 

Головне