Росіяни вдарили по Куп’янську керованою авіабомбою, пошкодили будинки та машини

Росіяни вдарили по Куп’янську керованою авіабомбою, пошкодили будинки та машини

Росіяни вдарили по Куп’янську керованою авіабомбою, пошкодили будинки та машини. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

"Армія рф завдала удару по місту Куп’янськ. Попередні дані - влучання керованою авіабомбою. Пошкоджено як мінімум 7 житлових будинків, знищені автомобілі цивільного населення. На цю хвилину інформації про поранених немає", – написав він.

Підрозділи ДСНС ліквідують наслідки влучань. Приблизно через годину Синєгубов повідомив, що росіяни завдали ще одного удару по Куп'янську.

Як писали "Ми-Україна" раніше, зрадник, який шпигував для росіян у Хмельницькій області та отримував за це “зарплатню” від ФСБ, був засуджений 15 років тюрми.

Чоловік намагався дізнатися основні локації підрозділів Збройних сил України, Державної прикордонної служби та Національної поліції у своєму регіоні. Агент також відслідковував маршрути руху військової техніки української армії. Він намагався виявити транзитні ешелони з озброєнням та боєприпасами ЗСУ.

Як повідомляли “Ми-Україна” раніше, Служба безпеки України викрила рецидивіста, який допомагав російським загарбникам встановлювати мінні поля під час окупації Харківської області.

Головне