Росіяни вдарили по Дніпру: є влучання та поранені (фото)

Росіяни вдарили по Дніпру: є влучання та поранені (фото)

Російські окупаційні війська у ніч проти 15 серпня завдали ракетного удару по Дніпру. Внаслідок цього є влучання по промисловому та спортивному об'єктах. Також є поранені.

Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак у Telegram-каналі. За його словами, о 4.20 було атаковане одне з підприємств Дніпра. Там спалахнула пожежа і є поранені.

"Поранені дві людини. 59-річна жінка отримала легкі ушкодження й лікуватиметься вдома. 70-річного чоловіка госпіталізували. Він у стані середньої тяжкості", - йдеться в повідомленні.

Пожежа загалом охопила понад 800 кв м. Її локалізували, а згодом і загасили, повідомив очільник ОВА.

Крім того, росіяни влучили і по важливому спортивному об'єкту для Дніпра. Там приймали всеукраїнські змагання та займалися діти.

"Сьогодні, окрім підприємства, російські ракети понівечили і його. Там вилетіли вікна, побитий фасад та внутрішня стіна. Знову страждає цивільна інфраструктура. Болотяні нищать все, що так старанно створювали українці", - розповів Лисак.

Загалом під час ранкової масованої атаки захисники з ПвК "Схід" збили над Дніпропетровщиною сім крилатих ракет Х-101/555.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, російські війська у ніч проти 15 серпня атакували Львів та Луцьк. Внаслідок обстрілу є загиблі та поранені, а також пошкодження будівель. Зокрема, за попередньою інформацією, внаслідок влучання по промисловому підприємству в Луцьку, на жаль, є троє загиблих та троє поранених.

Головне