Росіяни серед ночі вдарили ракетами по Краматорську: які наслідки

Росіяни серед ночі вдарили ракетами по Краматорську: які наслідки

Російська армія вчергове вгатила ракетами по Краматорську на Донеччині. По місту ворог випустив дві ракети, удар було здійснено після опівночі, інформує прес-служба МВС.

Противник поцілив по території автомобільної стоянки, гуртожитку, СТО та автомийки. За даними очільника Краматорської ВА Олександра Гончаренка, внаслідок "прильоту" пошкоджено 37 автівок.

На цю мить міська рада повідомила про одного постраждалого внаслідок обстрілу.

За підсумками минулої бойової доби, 29 вересня, окупаційне військо рф завдало по мирних містах, селищах та селах щонайменше 22 удари. Для атак противник застосовував зенітно-ракетні комплекси С-300, танки, реактивні системи залпового вогню, артилерію та авіацію. Ударів упродовж дня зазнали одразу понад десять населених пунктів, серед яких Авдіївка, Торецьк та Єлизаветівка. На підконтрольній Україні території області пошкоджень та руйнувань зазнали 12 будинків, водогін, виробничий цех та комунальне підприємство.

Нагадаємо, армія рф 30 вересня вночі вкрила вогнем Корабельний район Херсона, сталась низка пожеж. У результаті “прильотів” ворожих снарядів спалахнув один гаражних кооперативів, полум’я охопило 30 гаражів. До приборкання пожежі було залучено більше десятка надзвичайників та три пожежні машини.

Як писав "Ми-Україна" раніше, від початку повномасштабної війни російське окупаційне військо обстрілами, дроновими та ракетними атаками пошкодили в Україні 37 підприємств військово-промислового комплексу. Відповідні дані під час виступу на першому Форумі оборонних індустрій у Києві навів прем’єр Денис Шмигаль.

Головне