Росіяни почали кидати в бій під Бахмутом новітню техніку, - Бородін

Росіяни почали кидати в бій під Бахмутом новітню техніку, - Бородін

Під Бахмутом російське окупаційне військо припинило економити сили, коли почало втрачати позиції. Нині фіксується нехарактерне для ворога застосування новітньої і достатньо нечисленної техніки " на нулі", розповів в ефірі "Ми-Україна" пресофіцер Третьої окремої штурмової бригади (З ОШБр) Олександр Бородін.

"В цілому вони завжди економили. До прикладу, коли вони вступали, "вагнерівці" наступали вони намагались економити техніку, стріляти здалеку, з максимально закритих позицій. Вони не пускали техніку на штурми в першій лінії. Зараз, коли почали втрачати території відчутно, що вони стали кидати техніку на відкриті вогневі позиції. Тобто пускати її разом з піхотою "на нуль". І через це ми їх знищуємо. І особливо приємно, що вони пускають вперед Т-90М, тому що їх не так багато. І вже не одну штуку - близько 10 штук ми вже знищили під час операції зі звільненню Андріївки", - розповів він.

За його словами, той факт наскільки великими є втрати російської армії у техніці та особовому складі у боях за Бахмут, а точніше лише а його правий фланг, є проявом "сліпої ідеології" рф. З військової точки зору незрозуміло, навіщо їм був Бахмут, який вони брали настільки високою ціною.

Нагадаємо, у Східному угрупованні військ ЗСУ повідомили, що протягом 24 вересня українські військові звільнили 2 кілометри території на напрямку під Бахмутом та знищили кілька одиниць російської військової техніки.

Як писав "Ми-Україна" раніше, за оцінкою радника міського голови Маріуполя Петра Андрющенка, в поки що окуповане місто росіяни звезли понад 55 000 цивільних громадян рф, переважно представників “малих народів рф”. Гарною тенденцією є те, що ці особи здебільшого конфліктують між собою, влаштовують бійки та стрілянини.

Головне