Росіяни під час виступу свого диктатора масово обстріляли Херсон

Росіяни під час виступу свого диктатора масово обстріляли Херсон

Російське окупаційне військо продовжує щоденно обстрілювати Херсон. У вівторок, 21 лютого, у місті пролунало щонайменше 20 вибухів. Місцеві ЗМІ пишуть, що є постраждалі та велика кількість пошкоджених будинків, магазинів та інших об’єктів цивільної інфраструктури.

Також наразі відомо про "приліт" по зупинці громадського транспорту. Обстріл, ймовірно, був здійснений із застосуванням реактивних систем залпового вогню.

"Наразі відомо про щонайменше шестеро загиблих", — повідомив прес-офіцер комендатури оборони Херсона Дмитро Плетенчук.

За минулу добу російські загарбники відкривали вогонь по Херсонщині 58 разів. Окупанти гатили з РСЗВ, мінометів, артилерії, танків, також застосовували дрони. Херсон ворог атакував шість разів. В цілому за вчорашній день з вини росіян загинуло двоє осіб.

Без світла через обстріли наразі перебувають жителі трьох населених пунктів Білозерської громади – Кізомис, Велетенське та Гончарне. Йдеться про понад 800 абонентів. Без електрики залишилось і селище Зимівник, що у передмісті Херсона.

Як писав "Ми-Україна " раніше, президент росії Володимир Путін 21 лютого виступив із посланням перед федеральними зборами. В ході виступу він поскаржився, що Україна відкрито заявляє про намір відвоювати Крим. Головні тези російського лідера “Ми-Україна” зібрали тут.

Не встиг російський диктатор завершити свій “стендап”, як соцмережі вибухнули мемами.

Головне