Росіяни обстріляли Миколаївщину: поранено двох людей

Росіяни обстріляли Миколаївщину: поранено двох людей

Російські окупаційні війська ввечері, 27 липня, обстріляли Миколаївщину. Внаслідок ворожої атаки було поранено двох людей.

Про це заявив начальник поліції Миколаївської області Сергій Шайхет у своєму Telegram-каналі.

"Сьогодні внаслідок вечірнього ворожого обстрілу селища Дмитрівка Куцурубської громади осколкові поранення нижніх кінцівок отримали 20-річний хлопець та 15-річна дівчина", - повідомив начальник поліції регіону.

За його словами, нині хлопець і дівчина доставлені до лікарні. Там їм обом надають кваліфіковану медичну допомогу.

"Шановні мешканці громади, не ігноруйте сигнали повітряної тривоги та негайно йдіть в укриття задля власної безпеки", - наголосив Шайхет.

Нагадаємо, російські окупанти за добу намагалася вдарити по військовому летовищу в районі міста Старокостянтинів Хмельницької області. Речник Командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат розповів, що ворог бив по об’єкту вчора ввечері та сьогодні вночі. За словами речника, вечірня атака здійснювалася за допомогою ракет “Кинжал”, а вночі рашисти намагалися направити на аеродром “шахеди”.

Також упродовж останніх п’яти днів зафіксоване суттєве скорочення обстрілів Херсонщини. У середньому за добу їхня кількість зменшилася з 500-600 до 200-250 разів.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, російські окупанти обстріляли Костянтинівку в Донецькій області. Внаслідок атаки загинула дитина, ще сім людей постраждали. Атака була здійснена росіянами за допомогою касетних боєприпасів. Серед поранених – четверо дітей: п’яти-, 11-ти та 12-річні дівчатка і 11-річний хлопчик. Одна дитина була у важкому стані, це 10-річний хлопчик. Пізніше Кириленко повідомив, що він загинув.

Головне