Росіяни обстріляли Костянтинівку на Донеччині, серед поранених – дитина

Росіяни обстріляли Костянтинівку на Донеччині, серед поранених – дитина

Армія рф знову обстріляла Костянтинівку у суботу, 17 червня. Для атаки на місто ворог застосував ствольну артилерію, інформує Донецька обласна прокуратура.

Внаслідок чергового обстрілу, який відбувся сьогодні о 10:20, поранення отримали двоє людей.

"Внаслідок влучання снарядів по приватному сектору зазнала поранень 9-річна дівчинка - у неї діагностовано закриті травми грудної клітини і живота, відкритий перелом плеча, рвані рани ніг і множинні садна. Також до лікарні з осколковим пораненням ноги потрапила жінка 57 років", - вказано у повідомленні.

В цілому в результаті обстрілу у населеному пункті постраждали 11 будинків, автівка, газогін та електромережі.

За вказаним фактом порушення звичаїв війни прокуратура розпочала розслідування.

Ворог не припиняє обстрілів Донеччини. Лише за минулу добу російське окупаційне військо 20 разів відкривало вогонь по Вугледару та міських околицях. Також з РСЗВ "Град" загарбники гатили по Кураховому, неспокійно було і в Авдіївці. У Нью-Йорку росіяни пошкодили два багатоквартирні будинки та ще два - приватні. У Торецьку під вогнем опинився будинок та навчальний заклад, у Сіверську знищено три оселі.

Нагадаємо, раніше окупанти вдарили ракетою по цивільному автомобілю на Харківщині. Внаслідок "прильоту" снаряду з ПТРК "Корнет" загинуло двоє людей, вони були волонтерами.

Як писав "Ми-Україна" раніше, у Павлограді на шахті стався вибух метану. Надзвичайна подія відбулася 17 червня вночі. На момент інциденту на шахті знаходилося близько двох сотень робітників.

Головне