Росіяни обстріляли два райони Харківщини, загинула жінка, - ОВА

Росіяни обстріляли два райони Харківщини, загинула жінка, - ОВА

Російські окупанти минулої доби вбили на Харківщині 61-річну жінку. Це сталося під час обстрілу міста Куп'янськ. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

"Протягом минулої доби від ворожих обстрілів потерпали населені пункти Чугуївського та Куп'янського районів.

Внаслідок обстрілу м. Куп'янськ, зруйновано приватний будинок та господарчі споруди, сталися пожежі. Загинула 61-річна жінка. Жінка 60 років зазнала поранення. Отримала медичну допомогу на місці, госпіталізації не потребувала", - зазначив голова Харківської ОВА.

Також він повідомив, що у результаті обстрілів міста Вовчанськ та села Вовчанські Хутори пошкоджено приватні житлові будинки.

Крім того Синєгубов додав, що окупанти били по Охримівці, Бударках, Строївці, Дворічному, Кучерівці, Курилівці та інші населені пунктах.

"На лінії фронту на Куп’янському напрямку російські окупанти продовжили спроби йти в наступ в районі Сеньківки. Отримали відсіч від ЗСУ та відступили з втратами", - наголосив голова Харківської ОВА.

Як повідомляли "Ми-Україна", російські окупанти у середу, 16 серпня, атакували Херсонську область, в результаті загинув 54-річний чоловік, який перебував на вулиці.

Головне