Росіяни на окупованому півдні зіткнулися з дефіцитом снарядів, - британська розвідка

Росіяни на окупованому півдні зіткнулися з дефіцитом снарядів, - британська розвідка

Російське окупаційне військо має дефіцит боєприпасів, що змушує їх зменшити інтенсивність ударів по українських військових. Про це повідомляє міністерство оборони Великої Британії з посиланням на дані своєї розвідки.

Згідно з оприлюдненою інформацією, окупанти пробують наступати біля Кремінної через лісисту місцевість і намагаються взяти під свій контроль Авдіївку. Однак успіху вони не мають.

У той же час ЗСУ, за даними британців, активно працюють поблизу Бахмута і суттєво ослаблюють противника, хоча він поки тримається. 

На півдні Сили оборони, додали в британській розвідці, атакують за двома напрямками, проте прорвати основні лінії оборони рф поки не змогли. Також зазначається, що на південному фронті росіяни змушені були ввести "режим нормування снарядів" для артилерії, щоб зберегти критично важливі можливості для ведення вогню з закритих позицій.

Крім того у британській розвідці повідомили, що ЗСУ тримають невеликий плацдарм на лівому березі Дніпра поблизу Антонівського мосту, що суттєво ускладнює ситуацію для росіян. А все через те, що південно-західний фланг окупаційної армії вразливий до ударів ЗСУ.

Як повідомляли "Ми-Україна", пошкодження Кримського мосту, яке відбулося 17 липня, ускладнить російську логістика на півдні України. Наразі єдиний маршрут матеріально-технічного забезпечення рф для окупаційних військ проводить через окуповані Донецьку, Запорізьку та Херсонську області.

Головне