росіяни двічі обстріляли Нікополь: є постраждалі та руйнування

росіяни двічі обстріляли Нікополь: є постраждалі та руйнування

Окупанти двічі атакували Нікополь: спочатку напередодні ввечері, потім ще раз уночі. Проти населеного пункту ворог застосував артилерію, постраждали люди, інформує Дніпропетровська ОВА.

"Постраждали троє людей. 57-річний чоловік та 78-річна жінка госпіталізовані з осколковими пораненнями. Їхній стан – середньої тяжкості. Ще один чоловік 42 років лікуватиметься вдома", - вказано у повідомленні.

Під час атаки на мирне місто постраждав житловий сектор, енергоінфраструктура та промислове підприємство. Руйнувань зазнало вісім приватних будинків, дев'ять господарських споруд та лінія електропередач.

На додачу до артилерії армія рф також застосувала ударний дрон. Українські захисники з повітряного командування "Схід" його ліквідували. Ймовірно, йдеться про безпілотник типу Shahed-136.

Нагадаємо, в цілому російська окупаційна армія 21 липня здійснила 16 ракетних та більш як 20 авіаційних ударів. Окрім того, ворог півсотні разів відкривав вогонь з РСЗВ по мирних містах, селищах та селах, а також позиціях Сил оборони України. 22 липня вночі окупанти вкотре завдали ракетно-авіаційного удару по території нашої країни.

Як писав "Ми-Україна" раніше, минулої доби, 21 липня, загальні бойові втрати ворога у війні проти України збільшились на ще 640 загарбників. Таким чином від початку повномасштабної війни окупаційне військо втратило понад 241,3 тис. військовослужбовців.

Наші оборонці за учорашній день також знищили сім танків, 16 бойових броньованих машин, 19 артилерійських систем, одну РСЗВ, вісім засобів ППО та 11 безпілотників.

Головне