Росіяни атакували Ізмаїльський район Одещини: загинула людина

Росіяни атакували Ізмаїльський район Одещини: загинула людина

Російські окупаційні війська у ніч проти 6 вересня атакували Ізмаїльський район Одеської області. Внаслідок обстрілу загинула одна людина.

Про це повідомив голова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер у своєму Telegram-каналі.

"Протягом майже трьох годин російські терористи атакували Ізмаїльський район Одещини ударними безпілотниками", - йдеться в повідомленні.

За словами очільника ОВА, на жаль, одна людина загинула. Це був співробітник агропідприємства, який отримав важкі поранення. Він помер у лікарні.

Водночас у кількох населених пунктах були зафіксовані руйнування та пожежі. Також пошкоджено об'єкти припортової та сільськогосподарської інфраструктури: елеватори, адміністративні будівлі, агропідприємства.

Тривогу на Одещині оголошували двічі протягом ночі та ранку.

Нагадаємо, російські окупанти вночі 6 вересня знову масовано атакували Україну. Протиповітряна оборона знищила десятки цілей – дрони та ракети. Як зазначається, уночі 6 вересня противник завдав удару по Україні ракетами повітряного та наземного базування, а також ударними дронами.

Усього було зафіксовано 33 ворожі повітряні цілі.

“По маршруту слідування ракет та дронів працювала протиповітряна оборона. До відбиття повітряного нападу залучено зенітні ракетні війська, винищувальну авіацію, мобільні вогневі групи та інші засоби ураження”, – йдеться в повідомленні Повітряних сил.

Силами та засобами протиповітряної оборони Повітряних Сил, у взаємодії із ППО Сил оборони України, вночі було знищено 23 повітряні цілі. Йдеться про сім крилатих та одну балістичну ракети та про 15 ударних дронів.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, на Київщині внаслідок падіння уламків російської ракети виникла пожежа на території підприємства.

Головне