Росіянам на окупованих територіях не вистачає шпиталів для поранених, - Генштаб

Росіянам на окупованих територіях не вистачає шпиталів для поранених, - Генштаб

Російським загарбникам не вистачає на окупованих територіях шпиталів та лікарів для поранених. Про це розповів речник Генерального штабу ЗСУ Андрій Ковальов в ефірі національного телемарафону "Єдині новини" на каналі "Ми-Україна".

За його словами, окупанти зазнають значних втрат. Через це вони змушені розгортати додаткові військові шпиталі у адмінбудівлях у захоплених містах.

"На Запоріжжі фіксуємо дефіцит ліжкомісць у шпиталях, поранені направляються до інших регіонів. З 28 липня по 2 серпня орієнтовно 100 окупантів з множинними пораненнями поїхали на лікування до Скадовська. Внаслідок великих втрат противник розгортає додаткові військові шпиталі у цивільних адміністративних будівлях окупованої території України", - розповів Ковальов.

Як повідомляли "Ми-Україна", Сили оборони України продовжують нищити окупантів. За минулу добу було ліквідовано ще майже шість сотень росіян, 16 танків та 15 артсистем. Всього з початку повномасштабного вторгнення росіяни втратили в Україні 252 200 осіб.

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.