Росія звинуватила Україну в атаці на корабель чорноморського флоту

Росія звинуватила Україну в атаці на корабель чорноморського флоту

Корабель Чорноморського флоту "Приазов'я" зазнав атаки морських дронів. Відповідну заяву зробили у міністерстві оборони росії.

Звичайно ж в атаці російські окупанти звинуватили Україну.

"Сьогодні близько о 01:30 Збройними Силами України здійснено безуспішну спробу атакувати шістьма морськими швидкохідними безекіпажними катерами корабель "Приазов'я" Чорноморського флоту...", - заявили в головному оборонному відомстві окупантів.

У відомстві стверджують, що атака була успішно відбита, а всі дрони "були знищені зі штатного озброєння російського корабля за 300 кілометрів на південний схід від Севастополя". 

Також окупанти заявили, що атакований корабель не зазнав ніяких пошкоджень, і що у результаті атаки ніхто не постраждав.

Українська сторона наразі ніяк на звинувачення окупантів не відреагувала.

Нагадаємо, раніше росіяни заявили про атаку дронів на розвідувальний корабель Чорноморського флоту рф “Іван Хурс”. Атака нібито сталася у середу, 24 травня – корабель атакували невстановлені морські дрони. Окупанти стверджували, що з кораблем все добре. Однак за кілька днів у мережі зʼявилося відео з одного з дронів. На відео видно, що у лівий борт корабля все ж “прилетіло”.

Як повідомляли "Ми-Україна", губернатор Воронезької області росії Олександр Гусєв заявив, що у місті Воронежі зранку 9 червня впав невідомий безпілотник.

Головне