На одному з напрямків ворог застосував кадирівців через великі втрати, - Шершень

На одному з напрямків ворог застосував кадирівців через великі втрати, - Шершень

Окупаційна армії росії застосувала батальйон "Ахмат-Восток" на одному з напрямків через великі втрати особового складу.

Про це в ефірі телеканалу "Ми-Україна" заявив речник об’єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Валерій Шершень.

"За минулу добу на Таврійському напрямку характер бойових дій не змінився. Сили оборони у зоні відповідальності проводили як наступальні дії, так і ефективно діяли в обороні. Натомість противник зосереджує свої основні зусилля на недопущені просування наших підрозділів на Мелітопольському та Бердянському напрямках. На одній з ділянок фронту ворог мусить підтягувати резерви, в результаті наступу наших ударних підрозділів. На противагу ворог залучив загони зі складу батальйону "Ахмат-Восток", - зауважив він.

Шершень нагадав, що росіяни відновили практику відбіркового застосування підрозділів "Шторм".

Решта ударних військових частин угруповування "Таврія" на Бердянському напрямку продовжують закріплюватись на досягнутих рубежах. Там проводиться розмінування місцевості.

"Незважаючи на значні втрати російських окупаційних військ, особливо, коли йдеться про артилерійські засоби, тривають ворожі штурми на Мар’янському та Авдіївському напрямках. Даємо відсіч, не втрачаємо позицій", - додав військовий.

На цих напрямках минулої доби відбулося 15 бойових зіткнень, найбільше – в районі міста Мар’янка.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, в Україні ліквідували ще одного генерала армії рф Олега Цокова. Смерть якого настала поблизу міста Бердянськ Запорізької області.

Головне