Росія виставила Польщі рахунок у $750 млрд за звільнення від німецьких окупантів

Росія виставила Польщі рахунок у $750 млрд за звільнення від німецьких окупантів

Голова державної думи рф В'ячеслав Володін заявив, що Польща повинна заплатити росії, бо радянська армія звільнила її від німецьких окупантів.

За словами Володіна, Польща повинна заплатити рф 750 млрд доларів, які "радянський народ витратив на відновлення та розвиток Польщі".

Російський чиновник також висловив думку, що Польща завдяки росії стала розвиненою країною. Він наголосив, що третина нинішніх польських територій це райони з розвиненою інфраструктурою, промисловими підприємствами та багаті на природні ресурси "завдяки" рф.

Крім того Володін заявив, що "Польща існує як держава лише завдяки Росії".

Не забув росіянин згадати і про те, що у Польщі демонтують радянські пам'ятники, закривають російські школи та нібито "крадуть російську власність".

"Відмовившись від загальної історії, поглумивши над пам'яттю наших солдатів і офіцерів, Польща має повернути придбані за підсумками Другої світової війни території та відшкодувати нашій країні кошти, витрачені на неї у військові та повоєнні роки", - заявив спікер російської держдуми.

Як повідомляли "Ми-Україна", у Польщі ухвалили рішення більше не називати російський Калінінград – Калінінградом. Крім того, область також не будуть називати Калінінградською. Для міста з російською назвою Калінінград рекомендують уживати лише польську назву Крулевець. 

Головне