росія тримає у Бахмуті понад 10 тисяч особового складу

росія тримає у Бахмуті понад 10 тисяч особового складу

росія тримає у Бахмуті понад 10 тисяч особового складу. Про це розповів начальник пресслужби Східного угруповання військ Ілля Євлаш в ефірі телемарафону “Єдині новини”.

Євлаш наголосив, що наразі ворог не збирається залишити місто. За словами військового, штурмувати Бахмут — це дуже велика ціна, Україна не може дозволити втратити там стільки людей. Він додав, що допоки операція не буде досконало спланована відповідно до наявної обстановки, поки не будуть проведені всі мінно-інженерні вибухові розгородження, які необхідні до початку операції, українських воїнів не посилатимуть вперед.

"Зараз вживаються всі необхідні заходи, аби просунутися вперед, бойові порядки, та закріпитися там і нанести вогневого ураження противнику", — сказав Євлаш.

Він додав, що загалом на сході тривають інтенсивні жорсткі бої, ситуація напружена, але контрольована українськими Силами оборони.

Нагадаємо фахівці “Укрнафти” разом з рятувальниками Державної служби України з надзвичайних ситуацій ліквідували пожежу, що виникла внаслідок прориву нафтопроводу в Івано-Франківській області. 

Як писав “Ми-Україна” раніше, у селі Стримба Івано-Франківської області у суботу, 30 вересня, вибухнув газопровід.

Головне