росія стане країною третього світу, її вплив на глобальний порядок буде нікчемним, – Подоляк

росія стане країною третього світу, її вплив на глобальний порядок буде нікчемним, – Подоляк

росія стане країною третього світу, тому її вплив на глобальний порядок буде нікчемним. Диктатор Володимир Путін не має права порушувати міжнародне право.

Про це заявив радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк в ефірі "Ми-Україна".

За його словами, єдине майбутнє росії - це бути непотрібною, "ізгоїстою" та закритою країною.

"Тому вплив рф в найближчому майбутньому на глобальний порядок денний буде достатньо нікчемний. Вона практично не буде впливати на ключові обговорення в міжнародній спільноті", – сказав він.
 
В ОП додали, що компроміс з рф буде означати, що вона має право порушувати міжнародне право. А Європи у тому вигляді, у якому вона звикла існувати – не буде.

Нагадаємо, президент рф Володимир Путін напередодні 24 лютого, ймовірно, атакуватиме Україну всіма доступними засобами, щоб продемонструвати хоч якісь успіхи у війні до річниці повномасштабного вторгнення.

“Вони готуються і будуть намагатися саме до 23-24 лютого спробувати здійснити масовану атаку. До цього треба спокійно ставитися. Ми до цього готові… Чи вплине це на хід війни? Ні. Ми обов’язково переможемо”, – сказав секретар РНБО Олексій Данілов.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, Україна пропонує Київський безпековий договір як проміжний етап до вступу в НАТО. Також Україна очікує від саміту НАТО у Вільнюсі більш чіткого сигналу про те, коли вона буде членом Альянсу.

Головне