Росія приховує свої втрати: окупантів спалюють без ідентифікації

Росія приховує свої втрати: окупантів спалюють без ідентифікації

Російські окупаційні війська намагаються приховати свої втрати та спалюють загиблих у мобільних крематоріях не ідентифікуючи особу. Про це в своєму Telegram-каналі повідомила заступниця міністра оборони Ганна Маляр

Відомо, що один з таких крематоріїв працює на території Бердянського порту.

"Зокрема, в тилу передових позицій окупантів відмічається постійне переміщення близько п’яти таких крематоріїв. Кремації відбуваються без будь-якої ідентифікації та обліку тіл померлих окупантів", - зазначила Маляр.

Вона додала, що в таким способом російське командування приховує величезні втрати особового складу та продовжує застосовувати традиційну російську практику позбавлення сімей загиблих пільг та компенсацій.

Зазначається, що на даний час кремації підлягають близько 50 тіл загиблих російських військовослужбовців.

Нагадаємо, що на Бахмутському напрямку Збройні сили України протягом доби, 26 червня, знищили 111 окупантів, 187 поранено. Ще дев’ятеро потрапили в полон.

Як повідомляли “Ми-Україна” раніше, минулої доби, 29 червня, загальні бойові втрати ворога у війні проти України збільшились на ще 560 загарбників. Наші оборонці за учорашній день також знищили три танки, шість бо

Головне