росія дуже хоче мирних переговорів на будь-яких умовах, - нардеп

росія дуже хоче мирних переговорів на будь-яких умовах, - нардеп

Наразі російська федерація дуже хоче сісти за стіл переговорів з Україною і готова погоджуватися майже на будь-які умови.

Про це в ефірі "Ми-Україна" розповів народний депутат фракції "Слуга Народу" Денис Маслов.

"російська федерація дуже хоче мирних переговорів. При чому, вона їх хоче без будь-яких умов на цій стадії, яка є зараз", - розповів в ефірі нардеп.

За його словами, в ухваленій нещодавно резолюції ООН все вказано досить чітко: в одному з ключових пунктів йдеться про повний і безумовний вивід всіх Збройних Сил рф з території України, далі - припинення бойових дій. Це і є алгоритм мирних дій, які росія може починати виконувати вже зараз, зазначив Маслов.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, Президент України Володимир Зеленський у ході прес-конференції з прем’єр-міністром Іспанії Педро Санчесом заявив, що змушувати України піти на переговори з росією не потрібно, адже це не має ніякого сенсу. За словами глави української держави, тиск на Україну до війни був сильнішим, а після вторгнення рф усім стало зрозуміло, що ця країна – держава-терорист. Крім того, він нагадав, що основною метою росії у цій війні – захоплення всієї території України. 

Також постійний представник України при ООН Кислиця на засіданні Радбезу пояснив, що переговори з президентом російської федерації Путіним вести неможливо. Він це вже неодноразово довів своїми діями. Український дипломат нагадав, як російський диктатор не виконував Мінські угоди. Вні також обіцяв, що війни не буде.

Головне