Росія через корупцію створює свою світову мережу шпигунів, - Тужанський

Росія через корупцію створює свою світову мережу шпигунів, - Тужанський

Росія через корупцію створює свою світову мережу шпигунів. Про це в ефірі національного телемарафону "Єдині новини" на каналі "Ми-Україна" розповів директор Інституту центральноєвропейської стратегії Дмитро Тужанський.

"Через корупцію росія створює свою мережу шпигунів, інформаторів серед найвисокопоставленіших осіб на Заході. Там скільки було викриттів щодо керівників, або екс-керівників розвідувальних служб західних країн і так далі. Тобто Сполучені Штати борються з корупцією не просто як з явищем, а як з інструментом в руках росіян і китайців", - зазначив Тужанський.

Нагадаємо, Норвегія оголосила 15 російський дипломатів персонами нон ґрата.  За даними МЗС країни, ці люди займалися шпигунською діяльністю під дипломатичним прикриттям. Очільниця відомства Аннікен Гуйтфельдт, зі свого боку, заявила, що висилають російських дипломатів з Норвегії, щоб зменшити розвідувальну активність рф у країні. 

Як повідомляли "Ми-Україна", раніше директор Інституту центральноєвропейської стратегії Дмитро Тужанський прокоментував санкції проти Міжнародного інвестиційного банку. На його думку, ці обмеження є попередженням прем’єр-міністру Угорщини Віктору Орбану.

Головне