росія атакувала Дніпропетровщину з важкої артилерії

росія атакувала Дніпропетровщину з важкої артилерії

В ніч на 7 серпня російське окупаційне військо двічі обстріляла Дніпропетровщину. Обстріли були у двох районах - Синельниківському та Нікопольському.

Про це повідомив начальник обласної військової адміністрації Сергій Лисак у Telegram.

Цієї ночі ворог вдарив по області ракетою. Вибух пролунав у Синельниківському районі. Виникла пожежа, яку рятувальники вже загасили. Інші наслідки атаки з’ясовуються.

На щастя, минулося без загиблих та постраждалих.

А вже на ранок російська армія обстріляла Мирівську громаду, що на Нікопольщині. Туди прилетіли снаряди з важкої артилерії. Інформація уточнюється.

Варто додати, що з початку повномасштабної війни Дніпропетровщина зазнала понад 1700 обстрілів армії рф. Внаслідок атак загинули 238 мирних жителів, 875 — дістали поранення. Серед поранених — 93 дитини, з яких 19 загинули.

Нагадаємо, протягом минулої доби, 6 серпня, на фронті відбулося 50 бойових зіткнень між українськими військовими та російськими окупантами.

Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед мирного населення, руйнувань зазнали житлові будинки та інша цивільна інфраструктура.

Українські артилеристи уразили два пункти управління, два райони зосередження особового складу, два артилерійських засоби на вогневих позиціях та одну станцію радіоелектронної боротьби противника.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, ЗСУ ліквідували майже дві роти окупантів на Таврійському напрямку за добу.

Головне