Російський снаряд влучив в авто поблизу Чугуєва: загинуло двоє цивільних

Російський снаряд влучив в авто поблизу Чугуєва: загинуло двоє цивільних

Через попадання російського ПТУРу у цивільний автомобіль "Нива" в Чугуївському районі Харківської області загинули двоє цивільних людей.

Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Харківської області Олег Синєгубов у Telegram-каналі.

"Біля с. Бударки Чугуївського району російський боєприпас, попередньо ПТУР, влучив у цивільний автомобіль "Нива". Загинуло подружжя – 48-річний чоловік та 45-річна жінка", - розповів голова ОВА.

Крім того, за його словами, минулої доби, 5 березня, під вогнем окупантів були Куп'янськ, Стрілеча, Огірцеве, Дворічна та інші населені пункти Харківського, Куп'янського та Чугуївського районів області.

Також у Куп'янську обстрілами був пошкоджений об'єкт транспортної інфраструктури. Через це сталася пожежа. Протягом вчорашнього дня ворог з танків та САУ масовано обстрілював смт Дворічну Куп'янського району.

"На лінії зіткнення тривають бої. Сили оборони України надійно тримають позиції та дають жорстку відсіч будь-яким спробам ворога змінити своє тактичне становище", - додав Синєгубов.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, Олег Синєгубов розповів, що російські окупаційні війська обстріляли Харківську область. У результаті атаки загинула 73-річна жінка. За словами голови ОВА, ворог зруйнував адмінбудівлю та заклад охорони здоров’я. Загалом загарбники з артилерії та мінометів обстріляли прикордонні населені пункти Харківського, Куп’янського та Чугуївського районів області.

Крім того, у Дворічній, Куп’янського району Харківської області російські загарбники прицільно обстріляли фахівців Державної служби з надзвичайних ситуацій під час ліквідації наслідків попередньої ворожої атаки.

Головне