Російський олігарх Абрамович програв суд щодо зняття санкцій ЄС

Російський олігарх Абрамович програв суд щодо зняття санкцій ЄС

Російський олігарх Абрамович програв суд щодо зняття санкцій ЄС. Про це повідомляє Reuters.

Суд також відхилив вимоги Абрамовича про компенсацію, відзначивши його причетність до діяльності російської сталеливарної компанії Evraz і той факт, що сталь була основним джерелом доходу для російського уряду.

"Генеральний суд відхиляє позов, поданий паном Абрамовичем, тим самим підтверджуючи вжиті проти нього обмежувальні заходи", – йдеться у ухвалі суду ЄС.

ЄС не помилився у своїй оцінці, вирішивши включити, а потім зберегти у санкційних списках Абрамовича.

Після вторгнення рф до України у лютому 2022 року, ЄС ввів санкції проти російських чиновників та безлічі російських бізнесменів, одночасно заморозивши російські активи на сотні мільярдів доларів.

Нагадаємо, співробітники Національної поліції прийшли з обшуками в Ужгородську міську раду. Слідчі дії проходили у справі про розкрадання бюджетних коштів під час ремонту будівель комунального підприємства. Про це повідомили у пресслцжбі Національної поліції.

Як писали "Ми-Україна" раніше, під удар потрапило транспортне депо у Салтівському районі. У МВС показали наслідки удару росіян.

Ворог випустив по місту дві ракети С-300. Пошкоджений житловий об'єкт та майно транспортного підприємства. Зафіксовані вирви розміром 9х3,5 метрів.


 

Головне

Інавгурація російського диктатора Володимира Путіна, яка має відбутися 7 травня, є спробою створити ілюзію законності майже довічного перебування при владі цієї людини, заявили в МЗС.