Російські загарбники змінили тактику атак на Авдіївку

Російські загарбники змінили тактику атак на Авдіївку

Росіяни почали сконцентровувати особовий склад та техніку для атак на окремо обраних напрямках біля міста. Про це повідомив очільник Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш.

"Докорінно ситуація на Авдіївському напрямку не змінилась. Противник продовжує тиснути на нашу лінію оборону. Проте, окупанти дещо змінили свою тактику. Якщо раніше окупанти намагались тиснути одночасно на нашу лінію оборону по всьому напрямку, то зараз вони концентруються на поодиноких напрямках. Туди вони женуть техніку та особовий склад. Таким чином вони намагаються прорвати лінію оборони наших підрозділів”, - зазначив він.

За словами очільника МВА, російські окупанти намагаються активно застосовувати техніку для атак на позиції ЗСУ.

"Така тактика нічого не змінює. Наші хлопці все відбивають та зупиняють противника. Всі ті колони, які вони кинуть на штурми наших позицій, успішно знищуються. Річ у тому, що не дивлячись на погодні умови, окупанти все ж намагаються використовувати техніку для наступальних дій", - додав він.

Нагадаємо, що попри несприятливі погодні умови росіяни "все частіше і частіше" у штурмових діях навколо Авдіївки застосовують військову техніку. Також противник знову наростив кількість авіабомбових ударів по місту.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, російські окупанти влаштували артилерійський обстріл по місту Авдіївка, що призвело до поранення місцевого мешканця.


 

Головне