Російські загарбники здійснили перегрупування своїх військ у Вовчанську

Російські загарбники здійснили перегрупування своїх військ у Вовчанську

Російські окупаційні війська провели перегрупування штурмових підрозділів у центральній частині Вовчанська Харківської області. Про це повідомило Оперативно-тактичне угруповання (ОТУ) Харків.

"У Вовчанську окупанти продовжують вести повітряну розвідку. У центральній частині міста противник провів перегрупування штурмових груп 153-го танкового полку та 4-ї добровольчої штурмової бригади штурмові дії у кварталі багатоповерхової забудови з метою продовження штурмових дій", - йдеться в повідомленні.

Протягом доби на Харківському напрямку російські окупанти 13 разів намагалися атакувати позиції ЗСУ. 

Крім того, в районі населеного пункту Тихе відзначено підготовку підрозділів 83-ї окремої десантно-штурмової бригади до проведення наступальних дій. За населеним пунктом Вовчанські Хутори противник завдав удару РСЗВ з території росії.

Нагадаємо, що російські окупаційні війська атакували Дніпровський район Херсонської області, в результаті поранення отримав 61-річний чоловік. 

Як писав"Ми-Україна" раніше, російські окупаційні війська у понеділок, 12 серпня, вчергове атакували дроном місто Вовчанськ, що на Донеччині. Внаслідок ворожого обстрілу поранення отримав 73-річний чоловік. 

Головне