Російські загарбники за добу 14 разів обстріляли Сумську область

Російські загарбники за добу 14 разів обстріляли Сумську область

Армія російської федерації протягом доби 14 разів обстріляла прикордонні території і населені пункти Сумської області. Про це повідомляє пресслужба Сумської обласної військової адміністрації.

Відомо, що всього зафіксовано 41 удар. Артилерійських ударів ворог завдав по Новослобідській і Краснопільській громадах.

Крім того, росіяни з артилерії вдарили по Великописарівській громаді, спричинивши там вісім вибухів. Також під обстріл потрапила Білопільська громада. Через влучання російського FPV-дрона там пролунав один вибух.

FPV-дроном російські загарбники атакували і Есманьську громаду – зафіксований один вибух. Її ж обстріляли також із мінометів, що призвело до ще 12 вибухів.

Варто зауважити, що на Хотінську громаду війська країни-агресора скинули чотири міни.

Нагадаємо, що російські війська протягом 10 червня, завдали 548 ударів по мирних населених пунктах Пологівського та Василівського районів Запорізької області, внаслідок поранено трьох громадян.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, російські окупанти завдали удару керованою авіабомбою по житловому кварталу міста Костянтинівка Донецької області, у результаті чого поранень зазнали п'ятеро людей.

Головне