Російські загарбники вчергове розгортають мережу додаткових шпиталів у цивільних об’єктах

Російські загарбники вчергове розгортають мережу додаткових шпиталів у цивільних об’єктах

На тимчасово окупованих територіях російські війська вчергове розгортають шпиталі для лікування окупантів у цивільних об’єктах. Про це повідомив Центр національного спротиву.

Відомо, що окупанти облаштовують свої шпиталі в сільських будинках культури та закладах освіти, які наразі не діють через повномасштабне вторгнення російської федерації.

В ЦНС додали, що доглядають за росіянами авезені лікарі та "волонтери" з рф.

"Також на таких об’єктах росіяни нерідко зберігають техніку й ігнорують той факт, що це цивільні об’єкти й розташовані в безпосередній близькості до житлових приміщень", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що на тимчасово окупованих територіях Херсонщини російські окупанти збільшують кількість спецпризначенців для пошуку партизан. Дедалі більше груп російських спецслужбовців і військових залучено до пошуку підпілля. 

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, на окупованій території Запорізької області росіяни набрали лише 30% медперсоналу. Окупанти переобладнали більшість лікарень в області на військові госпіталі, а місцевих лікують за залишковим принципом. 

Головне