Російські загарбники вчергове атакували Покровськ: наслідки атаки

Російські загарбники вчергове атакували Покровськ: наслідки атаки

Армія російської федерації з артилерії обстріляли приватний сектор Покровська Донецької області, в результаті загинуло двоє чоловіків. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора.

"Близько 16:30, під приціл російських військ потрапило місто Покровськ. В епіцентрі вибуху вкотре опинилась житлова забудова", - йдеться в повідомленні.

Варто зауважити, що росіяни завдали удару з використанням артилерії.

"Внаслідок влучання по приватному сектору від отриманих травм, несумісних з життям, загинули двоє чоловіків 33 та 34 років. На момент обстрілу вони перебували поблизу домоволодіння", - йдеться у повідомленні.

Розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 Кримінального кодексу України).

Нагадаємо, що російські війська у вівторок, 24 вересня, завдали удару по цивільному хлібопекарському підприємству у Харкові.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, на Харківському напрямку росіяни регулярно використовують власних солдатів як "живу приманку" для виявлення українських вогневих позицій. Противник застосовує навіть так звану тактику friendly fire, лише аби не допустити просування Сил оборони України.

Головне