Російські загарбники продовжують штурмувати позиції ЗСУ: понад 100 бойових зіткнень за добу

Російські загарбники продовжують штурмувати позиції ЗСУ: понад 100 бойових зіткнень за добу

Російські війська продовжують інтенсивно атакувати позиції українських захисників, здійснюючи штурми на кількох напрямках фронту. Від початку доби відбулося 102 бойових зіткнення, а також зафіксовані численні авіаудари та артилерійські обстріли.

Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ. 

На Покровському напрямках відзначається найгарячіша ситуація, де відбулося понад третину всіх атак. Загалом, з початку доби відбулося 102 бойових зіткнення, інтенсивні бої спостерігаються на Курахівському напрямку поблизу Красногорівки, Костянтинівки та Георгіївки, де російські війська здійснили 32 атаки.

Прикордонні населені пункти Сумської та Чернігівської областей продовжують потерпати від обстрілів з території рф. Артилерійські та мінометні обстріли пошкодили райони населених пунктів Семенівка, Заріччя, Бобилівка, Ходине, Миколаївка та Бояро-Лежачі. Окрім того, росіяни завдали шість авіаударів, використавши сім КАБів по населеним пунктам Бездрик, Малушине, Юнаківка, Бояро-Лежачі, Ямпіль та Рівне.

На Харківському напрямку російські війська здійснили одну атаку поблизу Вовчанська, де наразі тривають бої. На Куп’янському напрямку відзначається активність ворога, який 12 разів наступав неподалік Синьківки, Глушківки та інших населених пунктів, чотири атаки тривають

На Лиманському напрямку загарбники дев’ять разів атакували позиції українських захисників, чотири триває. На Сіверському напрямку триває два бої поблизу Верхньокам’янського.

На Краматорському напрямку відбулося три штурмові дії, всі з яких були відбиті Силами оборони. На Торецькому напрямку ворог здійснив п’ять атак, чотири з яких завершено, а одна продовжується.

В обох напрямках, на Времівському та Придніпровському, Сили оборони успішно зупинили атаки ворога.

Як писали “Ми-Україна” раніше, на Покровському напрямку ворог зупинений, просування немає.

Головне