Російські загарбники посилюють підрозділи біля Глибокого на Харківщині

Російські загарбники посилюють підрозділи біля Глибокого на Харківщині

Армія країни-агресорки росії посилює свої підрозділи поблизу Глибокого та проводить інженерні роботи неподалік Лукʼянців, що на Харківщині. Про це повідомляє пресслужба ОТУ "Харків".

За словами українських захисників, ситуація на Харківщині залишається складною, наші бійці продовжують стримувати натиск російських окупаційних військ.

"Загалом оперативна обстановка на цьому напрямку суттєвих змін не зазнала. Проте відзначають, що в районі Глибокого противник здійснює поодинокі переміщення особового складу, намагаючись посилити свої підрозділи на передових позиціях", - йдеться в повідомленні.

Крім того, поблизу Лукʼянців російські загарбники продовжують проведення інженерних робіт. Тоді як у районі населеного пункту Тихе ворог основні зусилля зосередив на проведенні заходів логістичного забезпечення.

У Вовчанську здійснював поодиноке переміщення особового складу з метою проведення логістичного забезпечення та поповнення поточних втрат. 

Зазначаєься, що протягом минулого дня на Харківському напрямку ворог здійснив 398 обстрілів позицій українських захисників. 

Нагадаємо, що російські окупанти обстріляли Краматорськ на Донеччині, пошкодивши будівлю державної пожежно-рятувальної частини.

Як писав "Ми-Україна" раніше, протягом доби російські війська 28 разів намагалися прорвати українську оборону на Покровському напрямку.

Головне