Російські загарбники посилюють мобілізацію на ТОТ України

Російські загарбники посилюють мобілізацію на ТОТ України

Російські окупаційні війська почали мобілізацію українських чоловіків до ЗС російської федерації на тимчасово окупованих територіях. Про це повідомляє Центр національного спротиву.

"Вербувальники" стали особливо "активними". Рейди по громадських місцях та фільтраційні заходи на блок-постах відбуваються щодня. Чергова така "облава" відбулася в Приморському районі тимчасово окупованого Маріуполя", - йдеться в повідомленні. 

Варто зауважити, що особливу "увагу" окупанти приділяють молодим чоловікам.

Представники окупаційної “влади” запитують про їхню діяльність, місце роботи та ставлення до "спеціальної військової операції". 

"Якщо людині не вдається уникнути рекрутерів, вона змушена вислуховувати лекцію про патріотизм та “переваги” служби в "другій армії світу", - наголосили в ЦНС.

Крім того, окупаційна адміністрація створила умови, коли чоловіки можуть отримати російський паспорт тільки через фейкові військкомати.  

"Нещодавно було оприлюднено дослідження щодо тривалості життя завербованих російських військових. Ті контрактники, котрі потрапляють на фронт через підписання відповідного документу у тюрмі, живуть не більше восьми місяців", - підсумували у спротиві.

Як писав “Ми-Україна” раніше, російська окупаційна влада Луганщини заявляє про початок опалювального сезону, проте на практиці соціальні установи залишаються без тепла.

Головне