Російські загарбники посилили обстріл Запоріжжя, є постраждалі

Російські загарбники посилили обстріл Запоріжжя, є постраждалі

Російські окупанти посилили обстріли Запорізької області, в результатя двоє людей отримали поранення. Про це на Facebook-сторінці повідомив очільник Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров.

Відомо, що у селі Таврійське противник поцілив у приватний будинок. Внаслідок російської агресії постраждала молода сімейна пара – 26-річний чоловік та 28-річна жінка. Лікарі госпіталізували мирних жителів до медичного закладу, де наразі вони перебувають під наглядом фахівців.

"За добу ворог завдав 614 ударів по 11 населених пунктах регіону. Окупанти атакували 86 безпілотниками Гуляйполе, Малинівку, Роботине, Малу Токмачку, Новоданилівку та Новоандріївку, здійснили 46 РСЗВ-обстрілів Роботиного й Малої Токмачки, а також вгатили 12 авіаснарядами по Оріхову, Новоданилівці, Роботиному та Малій Токмачці", - йдеться в повідомленні.

Варто зазначити, що російські загарбники завдали 470 артобстрілів по прифронтових містах і селах області.

Нагадаємо, що російські окупанти вкотре атакували Покровський район Донеччини. Один ворожий снаряд влучив у будівлю, де проживали рятувальники, в результаті чотири людини постраждали.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, російська армія вчергове завдала удару по Херсону, в результаті в місті спалахнуло чотири пожежі. У місті спалахнули житлові будинки, господарчі споруди та складське приміщення.

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.