Російські загарбники посилено перевіряють чоловіків на в'їзді до Сєвєродонецька

Російські загарбники посилено перевіряють чоловіків на в'їзді до Сєвєродонецька

Російські окупанти посилено перевіряють чоловіків у Луганській області на в'їзді до тимчасово окупованого Сєвєродонецька. Про це повідомляє очільник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор.

Відомо, що на ділянці автодороги між Сєвєродонецьком та Новоайдаром росіяни посилено перевіряють чоловіків призовного віку – розшукують "особливо небезпечних злочинців"

Лисогор заявив, це означає, що осіння мобілізаційна кампанія у так званій ЛНР у розпалі.

Варто зауважити, що у віддалених районах захопленого у 2022 році Лисичанська життя практично зупинилося. Лише десь абонентам відновили газопостачання, але після цього про них на два роки забули.

"Система централізованого водопостачання, як і опалення, не налагоджена. Питну воду більшості доставляли востаннє ще влітку. У місті відсутній телефонний зв'язок, щоб викликати швидку допомогу, доводиться долати від 7 до 10 км", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що війська рф вдень, 15 жовтня, атакували з БпЛА Антонівку, що на Херсонщині. Внаслідок удару поранено 18-річного хлопця.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, російські окупанти продовжують атакувати Курахівську громаду авіаційними керованими авіабомбами.

Головне