Російські загарбники атакували центральний район Херсона, є постраждалі

Російські загарбники атакували центральний район Херсона, є постраждалі

Російські окупаційні війська вчергове атакували центральний район Херсона, в результаті ворожої атаки постраждали мирні жителі. Про це повідомив очільник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

Відомо, що російські загарбники атакували місто з авіації. Під удар потрапили житлові будинки та освітній заклад.

Внаслідок обстрілу постраждали сім людей, у тому числі 15-річна дитина, яка отримала поранення носа і плеча. Постраждалих госпіталізували до медичного закладу. 

"39-річна жінка дістала вибухову травму, уламкове поранення черева та перелом кісток тазу. У 32-річного чоловіка діагностували легкі поранення – вибухову травму та забій голови. Також з вибуховими травмами "швидка" доставила до лікарні херсонок, 58 та 40 років. Ще в однієї містянки, 39 років, – контузія, вибухова та черепно-мозкова травми", - йдеться в повідомленні.

Варто зауважити, що під час обстрілу постраждала пенсіонерка. Жінку госпіталізували з вибуховою травмою, пораненням обличчя та руки.

Нагадаємо, що російське окупаційне військо знову обстріляло Херсонську область. За минулу добу, 14 травня, одна людина загинула та ще одна отримала поранення.

Як писав "Ми-Україна" раніше, російське окупаційне військо посеред біла дня здійснили обстріл Миколаєва. Близько опівдня у місті пролунали два вибухи, є поранені. 

Головне