Російські загарбники активніше стали використовувати бронетехніку при штурмах

Російські загарбники активніше стали використовувати бронетехніку при штурмах

Росіяни активніше стали використовувати бронетехніку при штурмах, щоб встигнути до погіршення погоди. Про це в ефірі "Ми-Україна" розповів керівник розвідки артилерії 4 бригади "Рубіж" Володимир Назаренко.

Також російські окупанти намагаються використати і останні дні з придатною для польотів погодою, для ударів дронами зі скидами та FPV-дронами.

Варто зауважити, що росіяни щодня по позиціях Сил оборони росіяни б'ють мінометами та гарматами.

"Почастішали випадки, коли крім загальних піхотних штурмів, ворог почав активніше використовувати бронетехніку, в тому числі танки. Не хочу розкривати деякі деталі - але загалом ворог поступово переходить в осінньо-зимову кампанію із розмитими дорогами та великими опадами. Ворог намагається реалізувати наявний потенціал", - зазначив Назаренко.

Нагадаємо, що на напрямку Липців Сили оборони України відбили масований ворожий штурм, під час якого окупанти втратили 90% бронетехніки. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, на окупованих територіях Херсонщини склалася досить складна ситуація. Проблеми є в медицині, з освітою, мобілізацією. Крім того росіяни продовжують викрадати людей.

Головне