Російські загарбники вчергове атакували Харківщину: спрацювала ППО

Російські загарбники вчергове атакували Харківщину: спрацювала ППО

Російські окупаційні війська у середу, 16 серпня, здійснили обстріл Харківської області. Спрацювала ППО. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив очільник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

“О 15:48 Повітряні сили України повідомляли про швидкісні цілі в напрямку Харкова та вже об 16:07 Синєгубов заявив про роботу протиповітряної оборони”, - йдеться в повідоменні.

Відомо, що окупанти завдали ударів по населених пунктах Харківського, Куп‘янського та Чугуївського районів, в результаті обстрілів у приватних будинках спалахнули пожежі.

“Окупанти о 16 годині завдали ударів по населених пунктах Харківського, Куп‘янського та Чугуївського районів. На цю хвилину інформації про постраждалих не надходило. Є загорання приватних та дачних будинків”, - зазначив керівник ОВА.

Нагадаємо, що російські окупанти у середу, 16 серпня, обстріляли Бериславський район у Херсонській області, внаслідок чого була вбита людина.

Як повідомляли “Ми-Україна”, обстріл Дніпропетровщини, який російська армія здійснила у середу, 16 серпня, забрав життя 18-річного юнака. Поранення отримали четверо осіб, серед яких дитина двох років.

Головне