Російські загарбники скинули авіабомбу на Костянтинівку: є постраждалі

Російські загарбники скинули авіабомбу на Костянтинівку: є постраждалі

Російські окупаційні війська у суботу, 30 вересня, атакували Констянтинівку на Донеччині, в результаті постраждав 13-річний хлопчик. Про це повідомляє Донецька обласна прокуратура.

Також поранення отримали дві жінки населеного пункуту.

"Зокрема, близько 16:00 окупанти нанесли авіаудар по м. Костянтинівці, за попередніми даними, з використанням КАБ-500. В зоні ураження опинились територія транспортного підприємства та житлова забудова, де у цей час на вулиці гуляли двоє дітей. Один з них, 13-річний хлопчик, отримав мінно-вибухову травму й осколкове поранення голови", - йдеться у повідомленні.

Варто зауважити, дві жінки віком 43 і 54 роки постраждали від рук окупантів у селах Ласточкіне Покровського району та Новоукраїнка Волноваського району. 

Відомо, що постраждалих госпіталізцвали до медичного закладу. Обидві жительки під час обстрілів перебували у своїх оселях. 

“Серед зруйнованих й пошкоджених об’єктів – понад два десятки приватних і багатоквартирних житлових будинків, господарські споруди, приміщення підприємства, автомобілі й лінії електропередач”, - зазначили в прокуратурі.

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури здійснюються досудові розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Нагадаємо, що через обстріли Херсонщини загинуло троє людей, ще п’ятеро постраждали.

Як писав “Ми-Україна” раніше, російські окупаційні війська протягом доби здійснили 23 обстріли Сумської області, зафіксовано 138 вибухів. 

Головне