Російські загарбники двічі атакували Херсонську область: троє людей постраждало

Російські загарбники двічі атакували Херсонську область: троє людей постраждало

Російські загарбники двічі обстріляли Херсонську область, в результаті  три людини отримали поранення. Про це повідомив керівник Херсонської обласної війсьової адміністрації Олександр Прокудін. 

"В Одрадокам’янці вибухівку скинули з дрона. Влучили прямо на подвір’я місцевих мешканців. Важкі ураження отримав 72-річний чоловік. Обох постраждалих госпіталізували. Медики надають їм необхідну допомогу", -зазначив він.

Зокрема, у Понятівці Дар'ївської громади загарбники поцілили у житловий будинок, внаслідок чого 70-річний чоловік отримав численні травми. Його госіталізували до медичного закладу.

Відомо, що у суботу, 12 серпня, близько 03:00 окупанти обстріляли Дар'ївську громаду Херсонського району. Унаслідок цього із забоєм голови до лікарні ушпиталили чоловіка. 

“В одному з населених пунктів Бериславського району російські військові з дрону скинули вибухові снаряди. Через це постраждали двоє місцевих жителів”, - зазначили в пресслужбі.

Нагадаємо, що російські війська завдали ракетного удару по Покровську в понеділок, 7 серпня. Поліцейські, які прибули на місце події, показали відео перших хвилин після атаки окупантів.

Як писав “Ми-Україна” раніше, російські окупанти знову вдарили по Дніпропетровщині. Під ворожим обстрілом опинився Нікополь,

Головне