Російські загарбники атакували район Антонівського мосту

Російські загарбники атакували район Антонівського мосту

Російські окупаційні війська в п‘ятницю, 23 червня, вдарили в районі Антонівського мосту на Херсонщині. Про це повідомила керівниця об'єднаного пресцентру оперативного командування Південь Наталія Гуменюк, пише Еспресо.

"Вночі застосували тактичну авіацію в нетиповий спосіб - вдарили в район Антонівського мосту, там, де вони раніше не бомбардували. Більше тяжіли до Бериславського району. А зараз така собі помста за Чонгар", - зазначила вона. 

За її словами, росіяни посилили обстріли на Херсонщині. 

Ворог здійснив 91 обстріл, в результаті шестеро людей отримали поранення. 

“Такого не було впродовж кількох днів, поки тривала евакуація, а окупанти перебували на більш віддалених позиціях - у деяких місцях їх відкинули на 15 км”, - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що росія вдарила по комунальному транспортному підприємству в Херсоні. В результаті загинув 55-річний чоловік. Згодом у лікарні помер його колега.

Як повідомляли “Ми-Україна” раніше, вночі російські окупанти намагалися завдати ракетних ударів по військовому аеродромі у Хмельницькій області. Втім Сили ППО знищили усі 13 крилатих ракет. Більшість з них в небі Хмельниччини.

Головне