Російські військові розпочинають 3-й раунд навчань із застосування тактичної ядерної зброї

Російські військові розпочинають 3-й раунд навчань із застосування тактичної ядерної зброї

росія оголосила про початок третього етапу навчань з використання тактичної ядерної зброї. Згідно з повідомленням Міністерства оборони рф, у тренуваннях візьмуть участь підрозділи центрального та південного військових округів, озброєні ракетними комплексами "Іскандер". Про це повідомило видання Associated Press.

Програма навчань включає відпрацювання процедур вилучення ядерних боєприпасів зі сховищ та їх доставки до визначених пускових позицій. Крім того, планується залучення авіації для симуляції ядерного патрулювання.

Війська відпрацьовуватимуть отримання ядерної зброї зі сховищ і розміщення її у визначених районах запуску. У маневрах також будуть задіяні підрозділи ВПС, які озброять свої бойові літаки ядерною зброєю та виконуватимуть патрульні польоти.

Також в Міноборони рф заявили нібито навчання мають на меті підтримання готовності військ до виконання бойових завдань.

АР пише: третій раунд навчань із застосуванням тактичної ядерної зброї є частиною послань Кремля, спрямованих на те, щоб змусити Захід обмежити підтримку України.

Нагадаємо, перший у світі повністю автоматизований робот-стоматолог успішно провів операцію на людині без втручання з боку фахівців. Машина впоралась із проведенням процедури підготовки зуба до коронки на пацієнті, при цьому виконавши її приблизно у вісім разів швидше за людину-дантиста.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у Білопільській громаді Сумської області росіяни поранили 82-річну жінку. Про це повідомляє прокуратура Сумщини. 

Головне