Російські військові літаки зафіксовані в небі над Аляскою – NORAD

Російські військові літаки зафіксовані в небі над Аляскою – NORAD

Поблизу Аляски зафіксовано проліт двох російських військових літаків. Про це повідомили у Командуванні повітряно-космічної оборони Північної Америки.

Командування повітряно-космічної оборони Північної Америки (NORAD) повідомило про виявлення та відстеження пари ТУ-142, що перебували в міжнародному повітряному просторі.

За даними американських військових, літаки не порушували кордонів США чи Канади. NORAD підкреслює, що така активність російської авіації в регіоні є регулярною і не становить загрози.

"NORAD залишається готовим застосувати різні варіанти реагування для захисту Північної Америки", – зазначили в командуванні.

Нагадаємо, з лінії фронту на Донеччині за добу евакуювали 900 людей, серед яких 217 дітей. Про це повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у ніч на 14 вересня російські війська здійснили атаку на енергетичний об'єкт у Сумській області, спричинивши значні руйнування. Про це повідомило Міністерство енергетики України.

Головне