Російські війська завдали ракетного удару по енергооб'єктах Глухівської громади

Російські війська завдали ракетного удару по енергооб'єктах Глухівської громади

В ніч на 20 серпня російські військові здійснили ракетний напад на енергетичні об'єкти Глухівської громади Сумської області, як повідомила обласна військова адміністрація. Про це повідомили в ОВА.

Атака призвела до знеструмлення 72 населених пунктів, залишивши без електрики понад 18,5 тисяч споживачів. Наразі тривають аварійно-відновлювальні роботи. Електропостачання вже частково відновлено для критичної інфраструктури та житлових районів громади.

Загалом протягом ночі та ранку російські сили 44 рази атакували Сумщину, завдавши 209 ударів. Окрім Глухівської, під обстріл потрапили Хотінська, Миропільська, Краснопільська, Великописарівська, Новослобідська, Шалигинська, Есманьська, Дружбівська та Ямпільська громади.

Нагадаємо, за даними голови Донецької обласної військової адміністрації Вадима Філашкіна, протягом 19 серпня російські окупаційні війська здійснили напади на Донеччині, які призвели до трагічних наслідків. Про це повідомив голова Донецької ОВА Вадим Філашкін.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у Курській області зникла друга понтонна переправа, побудована росіянами через річку Сейм.

Головне