Російські війська обстріляли Херсонщину з артилерії: загинув чоловік

Російські війська обстріляли Херсонщину з артилерії: загинув чоловік

Російське окупаційне військо вдень 10 листопада з артилерії вдарило по селищу Кіндійка у Херсонській області. Внаслідок ворожого обстрілу загинув 69-річний чоловік. Про це повідомив голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін у себе в Telegram.

Окупанти обстріляли містечко близько 10:30.

"Близько 10:30 російська армія з артилерії атакувала Кіндійку. Постраждали двоє людей. Від отриманих травм на місці загинув 69-річний чоловік", - зазначив Прокудін.

Також голова Херсонської ОВА повідомив, що один з постраждалих у стані середньої тяжкості був госпіталізований.

"Місцевий житель, 63 роки, отримав вибухову травму та поранення спини. Його у стані середньої тяжкості шпиталізували до лікарні", - повідомив голова Херсонської ОВА.

Нагадаємо, протягом 9 листопада російське окупаційне військо здійснило 97 обстрілів Херсонщини та вбило в регіоні двох мирних жителів. Всього протягом доби росіяни випустили по Херсонщині 475 снарядів з мінометів, артилерії, "Градів", танків, БПЛА, АГС,ВКК, ЗУ-23-2 та авіації.

Як повідомляли "Ми-Україна", перший заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський попередив, що російські окупанти у річницю звільнення Херсона можуть посилити обстріли. Через це у місті не планують жодних великих святкувань.

Головне