Російські війська обстріляли 16 населених пунктів Херсонщини, поранено 24 людини, - ОВА

Російські війська обстріляли 16 населених пунктів Херсонщини, поранено 24 людини, - ОВА

Внаслідок ударів окупаційних військ росії 7 жовтня по Херсонщині 24 людини отримали поранення.

Про це повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

Обстріли сталися в Придніпровському, Зимівнику, Антонівці, Садовому, Комишанах, Білозерці, Новодмитрівці, Томиний Балці, Широкій Балці, Софіївці, Станіславі, Шляховому, Бериславі, Монастирському, Миловому та місті Херсон. Пошкоджено житлові квартали, освітні заклади, заклад культури, бібліотека та адміністративна будівля. Найбільших пошкоджень зазнали 14 багатоповерхівок та 15 приватних будинків.

"Одна людина загинула, 24 дістали поранення, з них 4 — діти", — повідомив Прокудін.

Він додав, що окупанти 7 жовтня скинули 2 керовані авіабомби на центральний район та ще 2 на північну частину Херсона. Унаслідок авіаударів пошкоджено заклади освіти та житлові будинки.

Нагадаємо, прикордонні території Сумської області зазнали масованих обстрілів з боку російських військ 7 жовтня. Противник застосував різноманітне озброєння, включаючи міномети, артилерію, реактивні системи залпового вогню. Зафіксовано 39 обстрілів та 143 вибухи.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські окупаційні війська за попередню добу, 7 жовтня, здійснили 392 удари по 13 населених пунктах Запорізької області.

Головне