Російські окупанти виселяють українців із домівок за "комунальні борги"

Російські окупанти виселяють українців із домівок за

Російські окупанти на захоплених територіях України виселяють місцевих жителів із їхніх домівок та завозять туди росіян. Про це повідомила заступниця міністра оборони Ганна Маляр.

"Так, російські окупаційні  адміністрації почали масово виселяти громадян України з їх будинків і квартир, під проводом нібито заборгованості за комунальні послуги. Це насамперед стосується людей, які не отримали паспорт громадян РФ", - зазнаила вона. 

Відомо, у Старобільську після виселення в такий спосіб законних власників житла туди заселяються громадяни російської федерації. 

Також російським окупаційним режимом заборонено жителям Херсонської області, які не мають російських паспортів, повертатися до своїх населених пунктів, які було підтоплено після підриву Каховської ГЕС.  

Зазнаається, що армія росії змушує постраждалих від підтоплення та примусово виселених зі своїх домівок громадян України переїздити до рф або на тимчасово окуповану територію АР Крим.

Нагадаємо, що росіяни у тимчасово окупованих населених пунктах Запорізької області зганяють студентів “вузів” для імітації волонтерської допомоги автомобілістам у заторах до Криму.

Як писав “Ми-Україна” раніше, у тимчасво окупованому Мелітополі Запорізької області в п’ятниці, 14 липня, російські окупанти влаштували чергову облаву.

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.