Російські окупанти атакували Дніпро, обійшлося без жертв: дані омбудсмена

Російські окупанти атакували Дніпро, обійшлося без жертв: дані омбудсмена

В результаті удару рф по Дніпру жертв немає. Про це повідомив Уповноважений Верховної Ради з прав людини Дмитро Лубінець.

За його даними, у результаті удару рф по будівлі СБУ немає ні постраждалих ні жертв. Однак п'ятеро людей зазнали травм у пошкодженій багатоповерхівці.

"Дніпро. На місцях, куди влучили російські ракети працює мій Представник по регіону - Михайло Карпенко.

Перше влучання: будівля СБУ. Попереднього без жертв та постраждалих. Зруйнована кутова частина будівлі. Друге влучання: багатоповерховий житловий будинок. Зруйновані верхні поверхи, які, на щастя, були не заселені тому великої кількості жертв вдалось уникнути. Станом на зараз підтверджено 5 травмованих осіб внаслідок російського удару", - зазначив омбудсмен.

Він додав, що постраждали четверо чоловіків віком від 18 до 53 років та 77-річна бабуся.

Раніше цю інформацію також оприлюднив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

Нагадаємо, що російська армія у п’ятницю, 28 липня, атакувала Дніпро,в результаті обійшлося без жертв, але постраждало п’ятеро людей. Президент Володимир Зеленський повідомив, що удар було завдано по будівлі СБУ. Також постраждала розташована поруч багатоповерхівка.

Як повідомляв “Ми-Україна” раніше, вибух у виправній колонії в Оленівці, де перебували українські військовополонені, був спричинений застосуванням реактивного термобаричного гранатомета.

Головне