Російські окупанти завдали удару по цивільному авто на Нікопольщині

Російські окупанти завдали удару по цивільному авто на  Нікопольщині

Російські війська вранці 11 липня, завдали удару з дрону-камікадзе по автомобілю в одному із сіл Покровської сільської територіальної громади. В результаті атаки літнє подружжя отримало поранення. 

Про це повідомляє Національна поліція в Дніпропетровській області. 

Внаслідок удару по авто 65-річний чоловік та його 64-річна дружина отримали осколкові поранення.Постраждалим надано медичну допомогу.

Під прицілом також опинилися сам Нікополь та Марганецька громада.

10 липня, ворог обстріляв ці території з дронів та артилерії. Внаслідок атаки загинув один чоловік, п'ятеро людей отримали поранення, серед них 13-річний хлопчик.

Пошкоджено багато цивільних об'єктів: промислові, транспортні, аграрні та комунальні підприємства, приватні будинки, господарські споруди, автівки, гаражі, теплиці, газогони та лінії електропередач.

Внаслідок обстрілів виникло декілька загорань, які загасили рятувальники.

Правоохоронці документують злочини російських окупантів та розпочали розслідування за статтею 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Як писали "Ми-Україна" раніше, війська рф завдали авіаудару по молочному комлексу у селі Глушківка Купʼянського району Харківської області. Внаслідок обстрілу троє людей отримали поранення та загинула худоба.

Головне